Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Predoiu, NERVOS pe liberali: 'Trebuie înlocuite cu o confruntare adevărată de idei'

catalin predoiu

Prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu susţine, într-o postare pe Facebook, că singura cale de a menține PNL unit este organizarea lui pe bază de curente ideologice.

„Platitudinile de genul «să ţinem partidul unit» trebuie înlocuite cu o confruntare adevărată de idei. Probabil că cea mai sigură cale pentru a menţine partidul unit este organizarea lui prin statut pe bază de curente ideologice, de facţiuni de centru-dreapta, conservator- populare, liberale de centru sau chiar centru-stânga. Altfel, o structură piramidală rigidă nu poate asigura cuprinderea şi reprezentarea echitabilă a tuturor curentelor”, notează Cătălin Predoiu, pe Facebook.

ZI de FOC pentru Liviu Dragnea: Față în față cu 'completul negru' de la ÎCCJ

Vasile Blaga, mutare DECISIVĂ: Dă sistemul pe mâna lui Dragnea

Reacția lui Predoiu vine după ce PNL Sector 2 a pus în circulație o rezoluție conținând măsuri îndrăznețe și cu adevărat de centru-dreapta, precum privatizarea sistemului sanitar, educațional și reforma radicală a sistemului de ajutoare sociale, care nu a fost asumată de conducerea filialei București.

”PNL Sector 2 a pus în circulaţie o rezoluţie conţinând măsuri îndrăzneţe şi cu adevărat de centru-dreapta, precum privatizarea sistemului sanitar, educaţional şi reforma radicală a sistemului de ajutoare sociale. PNL Bucureşti a ezitat să şi-o asume, propunând în schimb «o dezbatere». Aceasta confirmă că în PNL sunt curente de centru-dreapta, dar şi de centru-stânga. Competiţia internă le va scoate la iveală”, conchide Cătălin Predoiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.