Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Predoiu șochează: declarație în contradicție cu liderii ACL

iohannis predoiu

Toți liderii PNL și PDL recunosc că migrația aleșilor locali este o mare problemă în această campanie electorală. Baronii PSD din teritoriu raportează la centru zeci de racolări de primari sau consilieri, care au decimat ACL-ul în teritoriu.

În viziunea lui Cătălin Predoiu, PSD a înregistrat un eșec major cu ordonanța traseiștilor și le-a transmis primarilor că se pleacă în fața lor pentru că au rezistat presiunilor.

Avem în faţă adversari disperaţi care sunt gata să apeleze la orice pentru a învinge! De săptămâni, delegaţiile PSD colindă ţara pentru a racola primari: cu presiuni, ameninţări sau promisiuni. Acest comportament nedemocratic a primit un răspuns pe măsură din partea dumneavoastră. Refuzul dezertării este proba caracterului puternic al colegilor noștri. O bătălie politică nu este doar una a cuvintelor şi a tehnicilor de campanie. O bătălie politică este şi una a inimilor şi caracterelor! Pe acest front am repurtat deja o victorie. PSD a sperat într-o dezertare în masă a primarilor noștri, dar a înregistrat un eșec devastator. Mă înclin în faţa dumneavoastră, mă înclin în faţa primarilor noștri care au demonstrat onestitate politică şi loialitate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.