Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Rădulescu, nemulțumit de Tudorel Toader: O să îl întreb dacă vrea să dea amnistia și grațierea

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Cătălin Rădulescu

Deputatul Cătălin Rădulescu susține că îl va întreba pe Tudorel Toader dacă va elabora un proiect privind amnistia și grațierea, parlamentarul fiind de părere că este o măsură necesară. Deși este nemulțumit, în mare parte, de activitatea lui Toader, Rădulescu susține că PSD ar trebui să voteze împotriva moțiunii.

Citeste si Firma lui Adriean Videanu, contract cu societatea Primăriei Capitalei: Va pune borduri de 14 milioane de lei în București

"Nu stiu daca vrea sa dea amnistia si gratierea. Nu vom face jocul opozitie. Exista intotdeauna aceasta posibilitate a remanierii, nu doar fata de ministru justitiei, ci si de altii. Daca un ministru nu intelege ca nu e pe persoana fizica acolo, ci este investit cu niste masuri pe care nu a vrut sa le faca, sigur ca daca nu face ce vrea partidul nu o sa stea. Poate nu vrea sa dea amnistia si gratierea. Asta e convingerea mea, ca astazi fiind o motiune a opozitiei, noi trebuie sa facem jocul politic pe care l-am invatat de atatia ani, sa votam impotriva. M-as duce sa-l intreb pe ministrul justitiei daca vrea sa dea amnistia si gratierea. Asta o sa o fac. Ieri i-am zis ca l-am sustinut la inceput, când altii erau nereceptivi, dar i-am reprosat acest lucru: de ce nu ne- ajutat sa facem modificarile la codurile penale, la legile justiției", a declarat Catalin Radulescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.