Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Rădulescu, SOLICITARE - BOMBĂ: Faptele de corupție să fie incluse în OUG privind amnistia și grațierea

Inquam Photos / Octav Ganea
catalin radulescu

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a declarat, luni, că în ordonanța de urgență privind amnistia și grațierea ar trebui să fie incluse și faptele de corupție, precizând că ministrul Justiției, Tudorel Toader, va alege momentul când va fi dat pe respectivul act normativ.

„Eu cred că o discutăm prea mult timp acest lucru. Acest lucru nu trebuie discutat trebuie dat. Așa cum am spus de multe ori trebuia dat de mult. Dar vom vedea când se va alege acest moment de către ministrul Justiției și de către Guvernul României. Domnul Tudorel Toader trebuie să pună în practică acest lucru pentru că el, după cum știți, la Consiliul Național, i s-a cerut expres de către toată lumea ca să pună în practică și să vină cu o ordonanță de Guvern, cu un text de ordonanță cât de urgent posibil” a declarat Cătălin Rădulescu, luni la Parlament, conform Mediafax.

Întrebat dacă în OUG privind amnistia și grațierea trebuie să fie incluse și faptele de corupție, social-democratul a răspuns afirmativ.

„Eu cred că ordonața asta trebuie să amnistieze. Asta e foarte clar că asta vreți să auziți de la mine, toate faptele, mai puțin faptele care țin de chestiuni legate de violență, de proxenetism, de violuri, de omoruri. Tot ceea ce este împotriva intimității persoanei, terorism. (...) Și fapele de corupție (să fie incluse în ordonanță - n.r.)” a adăugat deputatul PSD.

Citește și: Atac FURIBUND la adresa lui Liviu Dragnea: Delirul de putere trebuie oprit cât mai repede

Declarația lui Rădulescu vine în contextul în care președintele PSD Liviu Dragnea a spus, duminică, la CN PSD, că nu știe când sau cum dar PSD - ALDE are obligația să dea un OUG pe amnistie și grațiere pentru a fi reparate toate nedreptățile care s-au făcut în Justiție.

La rândul său, ministrul Justiției, Tudorel Toader, a declarat luni dimineață, că soluția amistiei și grațierii reprezintă, la acest moment, ultima soluție de îndreptare a unor abuzuri, deoarece există și alte metode legislative care pot fi adoptate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.