Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Rădulescu, acuzații INCENDIARE la adresa lui Liviu Dragnea: Este ILEGAL și NECONSTITUȚIONAL

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Cătălin Rădulescu

Bubuie nervii în PSD, înaintea Congresului din data de 10 martie. Deputatul Cătălin Rădulescu susține că măsura luată în PSD ca în Congres să fie ales din partea fiecărei regiuni un bărbat și o femeie este ilegală și neconstituțională. Rădulescu susține că măsura seamănă cu politica anilor 50, când se dorea eliminarea unor oameni incomozi pentru liderul partidului.

”Mi se pare mizerabil. Probabil că în felul ăsta nu vor putea să candideze nici oameni precum Nicolae Bănicioiu, Ecaterina Andronescu sau Eugen Teodorovici.

După părerea mea aceste alegeri reprezintă o farsă. Mai degrabă reprezintă niște numiri, nu niște alegeri. Nu s-a întâmplat în 27 de ani așa ceva în PSD.

Chestiunea asta care se face și anume de a interzice unui membru dreptul constituțional de a candida pentru orice funcție în partid este ilegală și poate unii ar face bine să pună mâna să mai citească statutul PSD. Această modalitate de a face alegeri mi se pare ilegală, imorală și neconstituțională.

Eu l-am susținut pe președintele partidului și îl susțin, dar nu pot să susțin niciodată în viața mea o măsură care seamănă cu perioada anilor 50, când se foloseau astfel de măsuri pentru a scăpa de oamenii incomozi”, a declarat Cătălin Rădulescu.

Cătălin Rădulescu a anunțat că dacă lucrurile vor rămâne așa, după Congres va merge în instanță și i-a îndemnat pe colegii nemulțumiți din PSD să facă același lucru.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.