Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Rădulescu, mesaj cu tâlc: 'Să se ceară și revocarea procurorului general! Sper ca președintele, în acest ultim ceas, să înțeleagă...'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Cătălin Rădulescu

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat, după prezentarea sintezei unui raport privind activitatea managerială la DNA, timp de 80 de minute, că declanşează procedura de revocare din funcţie a şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi. Cătălin Rădulescu, supranumit ”depuattul mitralieră”, vrea ca Toader să ceară și revocarea luiu Augustin Lazăr, procurorul general al României.

În plus, deputatul PSD are și un mesaj cu tâlc pentru președintele Klaus Iohannis, care, în ultima perioadă, a fost amenințat cu suspendarea din funcție.

”Sper să nu se oprească aici și se va cere și revocareq procurorului general, care e la fel de culpabil ca și Kovesi, pentru că a acoperit-o în toți acești ani. A avut semnale și nu a făcut nimic. Mă aștept ca aceste măsuri să nu se oprească aici. Sper ca președintele, în acest ultim ceas, să înțeleagă că reprezintă drepturile și libertățile omului și să accepte revocarea dânsei. Să arătm nedreptățile, abuzurile, gravele greșeli de la DNA.”, a spus Cătălin Rădulescu, deputat PSD, la Digi 24.

Citește și: Probleme pentru iubitul Elenei Băsescu! De ce a fost CHEMAT la tribunal .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.