Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Rădulescu, reproșuri pe bandă la adresa lui Tudorel Toader: 'Dânsul își face o agendă proprie. O să vedem ce decizie luăm. Astăzi nu participăm la vot'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Cătălin Rădulescu

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a oferit o primă reacție după ce Plenul Camerei Deputaților în care urma să fie votată moțiunea simplă la adresa lui Tudorel Toader a fost suspendat din lipsă de cvorum. Acesta a avut mai multe critici la adresa lui Toader, reproșându-i că „își face o agendă proprie”.

„Ordonanţele pe care trebuia să le dea, a dat ordonanţe pe care nu le-a discutat, nici macar nu le-a negociat şi nu le-a dezbătut cu magistraţii. Ne-a pus într-o situaţie care nu a fost confortabilă pentru noi şi pe care a trebuit să o rezolve doamna premier. Astea sunt chestiile pe care i le reproşăm domnului ministru. Nu a dat ordonanţa pe coduri, stăm cu codurile care sunt constituţionale, acţiuni pe care dânsul nu le-a făcut, ordonanţa prin care să permită revizuirea sentinţelor celor care se consideră nedreptăţiţi. Dânsul îşi face o agendă proprie. O să vedem ce decizie luăm. Astăzi nu participăm la vot Asta este tot ce pot să vă spun”, a spus Cătălin Rădulescu în Parlament.

Cu decizia CCR în spate, Mihai Fifor pune tunurile pe Iohannis: 'Președintele trebuie să își ceară scuze românilor'

Plenul Camerei Deputaților în care urma să fie votată moțiunea simplă la adresa lui Tudorel Toader a fost suspendat din lipsă de cvorum. Suspendarea ședinței vine în contextul în care PSD a decis de grup parlamentar să nu se prezinte la vot.

„Dacă s-a suspendat din lipsă de cvorum se va programa o altă dată, la prima ședință. Nu poți sa iei o decizie să nu participi definitiv la vot pentru că nu facem grevă”, a declarat deputatul PSD, Eugen Nicolicea, la Parlament.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.