Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Rădulescu sare în apărarea șefului de partid: 'Rezultatul votului nu înseamnă că Dragnea este vinovat. Capcana a fost referendumul'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Cătălin Rădulescu

Deputatul Cătălin Rădulescu a declarat, la ieșirea din sediul PSD, că rezultatul votului nu arată o vinovăție a lui Liviu Dragnea și că referendumul a fost, de fapt, capcana alegerilor de duminică și că nu trebuia acceptată organizarea demersului.

Ziua cuțitelor lungi în PSD: varianta negociată în noaptea alegerilor / SURSE

„Rezultatul votului nu înseamnă că președintele Dragnea este vinovat. Capcana este că am acceptat referendumul. Eu m-am opus acestei chestiuni, nu trebuia să-l acceptăm. Trebuia să facem europarlamentare și atât. (...) Eu cred că se adaugă încă 2-3 procente la noi după numărătoarea voturilor. (...) Nu vă gândiți că suntem veseli, dar nu suntem nici disperați. Suntem la guvernare. Este un vot pentru europarlamentare”, a declarat deputatul PSD Cătălin Rădulescu, conform Mediafax.

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat duminică, după închiderea secțiilor de votare, că își asumă responsabilitatea rezultatului de la urne, dar va face asta în ședința Comitetului Executivului Național.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.