Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Raiu, expert OSCE în libertăți religioase, despre candidatura arhidiaconului Ionuț Mavrichi în CNCD: 'E un fin cunoscător al drepturilor omului'

Cătălin Raiu

Arhidiaconul Ionuț Mavrichi are cele mai mari șanse să fie primul membru al Bisericii Ortodoxe Române care face parte din Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. Mavrichi este propunerea susținută de PMP pentru acest post, iar reprezentantul României în cadrul panelului de experți pe libertate religioasă al OSCE, Cătălin Raiu, îl susține.

După ce un site a scris că ”un teolog care consideră homosexualitatea „o boală spirituală” candidează din partea PMP în Consiliul pentru Combaterea Discriminării a Discriminării”, Cătălin Raiu precizează că articolul despre arhidiaconul Mavrichi ”este în total dezacord cu standardele internaționale în domeniul libertății religioase”.

Citește și: Circ total în USR! O inregistrare a fost ‘scăpată’ în spațiul public: Ciocu’ mic!

”În calitate de reprezentant al României în cadrul panelului de experți pe libertate religioasă al OSCE salut candidatura prietenului Ionuț Mavrichi la CNCD. Este un om al dialogului, un fin cunoscător al drepturilor omului și o persoană moderată. Cred că uniformizarea ideologică a CNCD nu este in interesul democrației. Modul în care este prezentată știrea este în total dezacord cu standardele internaționale în domeniul libertății religioase.”, precizează reprezentantul României în cadrul panelului de experți pe libertate religioasă al OSCE.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.