Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Striblea încheie colaborarea cu Digi FM: 'A însemnat un sacrificiu mare pentru familia noastră'

catalin striblea

Cătălin Striblea încheie colaborarea cu Digi FM, după 4 ani! Motivul despărțirii de Digi FM  vizează sacrificiul foarte mare pe care jurnalistul l-a făcut în raport cu familia sa,  având în vedere că avea un program de dimineața „foarte dur”.  Cătălin Striblea va părăsi stația de știri la jumătatea lunii martie.

Citește și: Total NEAȘTEPTAT - Medicul Streinu - Cercel anunță că bărbatul infectat cu coronavirus NU primește niciun tratament .

„Acest anunț este cât se poate de oficial.

La jumătatea lunii martie mă voi despărți de Digi FM. Hotărârea îmi aparține în totalitate. Programul de dimineață este unul foarte dur, de mare uzură și căruia i-am dat tot ce a stat în puterea mea în ultimii patru ani. Alături de restul activităților mele, asta a însemnat un sacrificiu mare pentru familia noastră, mai ales în ce privește orele petrecute împreună. Am ales să repar această situație.

Mulțumesc colegilor mei pentru patru ani extraordinari, pentru râsul sănătos și pentru momentele fericite. Îi mulțumesc lui Bogdan Miu pentru maturitate, lui Beatrice Ghiciov pentru că ne-a întinerit și lui Bogdan Ciuclaru pentru umor. Georgiana Crețu, producătorul matinalului, are parte de o reverență din partea mea pentru profesionalismul său. Radu Paraschivescu și Florin Negruțiu, a fost o onoare să colaborăm! Ciprian Cătunescu (Unguru' Bulan), mulțumesc pentru spectacol!

Către cei care ne-au ascultat: sper că ați simțit iubirea noastră și vă mulțumesc pentru cum v-ați deschis inimile în fața noastră. A fost cea mai mare realizare a echipei.

Mulțumesc conducerilor stației și companiei pentru încrederea pe care ne-au arătat-o, lăsându-ne să construim un program care în patru ani a ajuns în topul matinalelor. Mulțumesc, de asemenea, pentru disponibilitatea arătată de a continua împreună. Perspectivele noastre pe termen lung nu s-au mai potrivit de această dată, urmând să particip la alte proiecte în perioada următoare!, se arată pe pagina de Facebook a lui Cătălin Striblea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.