Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Teodorescu, sub control judiciar pe cauțiune. Ioan Oltean, sub control judicar

catalin_teodorescu

catalin_teodorescuProcurorii DNA l-au plasat pe deputatul PNL, Catalin Teodorescu, sub control judiciar pe cauțiune în valoare de un milion de lei. Deputatul este anchetat în dosarul ANRP 4.

UPDATE: ICCJ a respins joi, 10 octombrie, cererea DNA de arestare preventivă a lui Ioan Oltean urmând ca el să fie cercetat în libertate sub control judiciar, informează Agerpres. Decizia nu este definitivă, iar DNA poate face contestație.

Teodorescu are la dispoziție 10 zile pentru a-și plăti cauțiunea. Camera Deputaților a respins miercuri, 9 decembrie, cererea DNA de încuviințare a arestării lui Cătălin Teodorescu. În același dosar este anchetat și liberalul Ioan Oltean, pentru care deputații au dat vot favorabil privind încuviințarea arestării.

Fosta șefă a Agenției Naționale pentru Restituirea Proprietăților, Crinuța Dumitrean, a fost eliberată printr-o decizie definitivă a Înaltei Curți de Casație și Justiție și plasată sub control judiciar. Arestarea preventivă a fost revocată și în cazul altor șapte persoane, dispuse de asemenea sub control judiciar. Este vorba despre omul de afaceri Mihai Rotaru, Sergiu Diacomatu, Remus Baciu, Attila Marko, Rodica Constantinovici, Lăcrămioara Alexandru și Sergiu Negurici.

Citiți și: Ioan Oltean poate fi salvat, Teodorescu a fost salvat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.