Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Tolontan dezvăluie de ce i-a REFUZAT pe Dinu Patriciu și Vântu: a primit oferte COLOSALE

tolontan

Jurnalistul Cătălin Totontan susține că decursul carierei a primit două oferte pe sume foarte mari din partea foștilor moguli Sorin Ovidiu Vântu și Dinu Patriciu. El arată că deși era vorba de sute de mii de euro s-a văzut nevoit să refuze din diverse motive.

Citește și: Victor Ponta lansează acuzații INCENDIARE: Dragnea și Vâlcov vor ajunge la închisoare

”Dinu Patriciu a făcut enorm pentru presa din România și el are una din frazele frumoase pentru o țară și pentru jurnalism: spunea că atunci când se dă jos - amețit între fusele orare - dintr-un avion și nu știe dacă a ajuns unde a ajuns, când ia un ziar și vede un ziar subțire și mic, știe că este în Est. Dinu Patriciu era fabulos, era un libertarian, voia să reformeze România, voia ziare groase, a făcut fabulos pentru presa din România, Adevărul și Click! continuă să existe pentru că a existat el, managementul cu Răzvan Cornețeanu și toată gașca aia nebună de acolo și cheltuielile uriașe, că au fost 100, că au fost 200 de milioane de euro, Dumnezeu știe!

Când am ajuns, însă, la povestea legată de libertate pură, concretă - pe care o punem noi, jurnaliștii, întotdeauna - am ajuns la niște discuții absolut halucinante pentru nivelul acela de cunoaștere și de îndrăzneală. Adică, nu știu, discutam despre Târgoviște, unde se deschidea un magazin „Mic.ro” și primarul din Târgoviște ar fi fost bine să fie oarecum, dacă era nevoie... protejat - nu ăsta era cuvântul, dar sensul era clar - și am rămas stupefiat: Păi, stați un pic, tocmai am discutat despre situații grave, în care România intră într-un război, de exemplu, și ziarul continuă să-și facă treaba, ziarul nu ține cu Armata română, pentru că ziarul ține cu publicul său în continuare, care poate este prost reprezentat de anumiți generali ai Armatei române, care nu știu ce au făcut, de exemplu...”, a explicat Cătălin Tolontan, pentru Digi 24.

Tolontan explică că ofertele erau de ordinul sutelor de mii de euro, dar a refuzat din motive profesionale.

”Era foarte mare, n-aș vrea să vorbesc despre cifre... Mare! Adică, era la nivelul sutelor de mii de euro atât de la Sorin Ovidiu Vîntu, cât și de la Dinu Patriciu. Dar încă o dată: niciodată n-am refuzat din motive să zicem etice, adică, vezi Doamne, nu lucrez cu Patriciu sau nu lucrez cu Vîntu pentru că... Nu! Au fost niște refuzuri care s-au bazat pe niște calcule profesionale, care țineau de: cu ce echipă pot să lucrez, cu ce oameni voi avea contact, care-i independența reală pe care ți-o pot garanta.”, a mai spus Tolontan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.