Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Toma, președinte CJ Vrancea: Studiul de fezabilitate pentru noul spital judeţean va fi aprobat în câteva zile

Ro Health Review
UPU spital

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Vrancea, Cătălin Toma, a declarat, sâmbătă, că studiul de fezabilitate pentru construcţia noului spital judeţean de la Focşani, o investiţie de 500 de milioane de euro, va fi aprobat în câteva zile, anunță AGERPRES.

"Spitalul Judeţean este extrem de important. Este o investiţie 500 de milioane de euro la momentul acesta. Studiul de fezabilitate pentru noul spital este deja făcut, urmează să îl aprobăm în câteva zile. Înţeleg că avem toată susţinerea Guvernului. Asta înseamnă că la Focşani vom avea această mare investiţie, pe lângă multe altele pe care le vom face", a declarat, în cadrul unei dezbateri, Cătălin Toma.

Aflat la Focşani, în prima sa vizită de lucru, premierul Florin Cîţu a afirmat că doreşte ca emblema Guvernului pe care îl conduce să fie construcţia de spitale noi şi că susţine construirea unui spital nou la Focşani.

"Cred că cel mai important lucru şi sigur va rămâne emblema, eticheta, ştampila acestui Guvern - dorim să construim spitale noi. Nimeni nu a mai făcut acest lucru în 30 de ani, e momentul să facem acest lucru şi veţi vedea că în acest Program Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) sunt alocate sume considerabile pentru construcţia de spitale noi. Ştiu că şi dumneavoastră aici aveţi un spital, la Consiliul Judeţean, trebuie inclus acest spital în acest PNRR. (...) Spitalele noi trebuie să se construiască şi începem cu acest program. Sunt mai multe lucruri în PNRR, vom discuta despre ele, dar eu vreau să rămână după această guvernare construcţia de spitale noi şi cred că este foarte important să înceapă acum şi la Focşani", a spus şeful Executivului.

Citește și: Denise Rifai atrage atenția lui Klaus Iohannis și Guvernului Cîțu: ‘Precedentul ce s-ar crea e cu mult mai periculos chiar și decât bătaia încasată de români pe 10 august’

Prim-ministrul Florin Cîţu a participat, sâmbătă, la o dezbatere care a avut loc la sediul CJ Vrancea şi a avut ca teme bugetul pe anul 2021, investiţii şi oportunităţi de finanţare, măsuri fiscale, PNRR.

La eveniment au fost prezenţi preşedintele CJ Vrancea, Cătălin Toma, mai mulţi parlamentari din Vrancea, precum şi reprezentanţi ai structurilor asociative ale UAT-urilor din judeţul Vrancea, primari, conducerea Instituţiei Prefectului Vrancea, oameni de afaceri vrânceni.

După încheierea dezbaterii la CJ Vrancea, prim-ministrul Florin Cîţu a vizitat centrul de vaccinare de la Suraia, singurul centru din mediul rural la nivelul judeţului Vrancea, care a devenit funcţional la începutul acestei săptămâni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.