Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Catastrofa de la Apărare. De la cadavrele neînsuflețite a trupurilor celor decedați la OZN-urile civile

mircea dusa trucaj
E și deputat în timpul liber pe care nu îl prea are potrivit domniei sale pentru că se concentrează pe aducerea în România a lui Joe Biden, Chuck Hagel și Anders Fogh Rasmussen... adică niște unii care stau din când în când de vorbă și cu  civili ca domnia sa specializați în silvicultura care nu se mai practică prin părțile ungurești de unde provine din pricină de Kerestoy Attila. Potrivit presei acreditate la Guvern, este ministrul cu cele mai multe gafe într-un termen atât de scurt: 1.Cadavrele neînsuflețite a trupurilor celor decedați - o zicere de efect care a făcut deliciul întregii țări 2.Avioanele neidentificare care zboară - voia sa ne explice în marțiană invazia sovietică de pe Jupiter 3.CSAT-ul se convoacă doar dacă era o rachetă militară - voia să închidă gura jurnaliștilor curioși   ȘI acum în detaliu neuitabilele ziceri ale trecătorului ministru *** Cadravrele neinsufletite a trupurilor celor decedati

Aflat la Baza Aeriană 90 de la Otopeni, pentru a întâmpina avioanele militare care se întorceau cu răniţii şi persoanele decedate în accidentul de autocar din Muntenegru, ministrul Apărării Mircea Duşa a rostit o frază în care pleonasmele se ţin lanţ.

"Pe măsură ce, aşa cum a comunicat deja ambasadorul, se finalizează formalităţile de partea din Muntenegru, vom efectua şi zborul cu trupurile neînsufleţite a cadavrelor celor decedaţi", a spus ministrul Mircea Duşa.

Avioanele neidentificate care zboară

Mircea Dușa, a motivat  in 2013,  la Pitești, necesitatea dotării armatei române cu avioane militare afirmând că zilnic spațiul aerian al țării este forțat de  ”avioane care nu sunt identificate” sau care nu au aprobare de survol. "Realizarea acestei capabilități trebuie să o și justific. Este foarte necesar pentru că zilnic spațiul aerian al țării este forțat — probabil nu ar trebui să spun acest lucru — de avioane care nu sunt identificate sau care nu au aprobare de survol. În acel moment trebuie să ridicăm în aer avioanele de vânătoare, să facem procedurile de somare pentru ca acele avioane să iasă din spațiul aerian al țării, lucruri care se întâmplă destul de des și noi folosim MIG-urile care ne sunt în dotare. Ieri noapte s-a întâmplat ultima dată, dar nu pot oferi detalii, am oferit-o ca știre pentru a exemplifica faptul că avem nevoie de aviația de vânătoare pentru că prima misiune a acestei capabilități este de a asigura siguranța spațiului aerian al țării", a declarat Dușa [youtube https://www.youtube.com/watch?v=eQCuCF1Wk74] Rachetele civile care au doborât un avion civil

Întrebat dacă se impune o stare de alertă sau o şedinţă a CSAT, Mircea Duşa a spus că este vorba despre un zbor civil.

Păi de ce să fie armata în alertă? Că este un zbor civil. Aveţi dumneavoastră informaţii că a fost doborât? Mă feresc să fac asemenea afirmaţii până când o comisie de expertiză echidistantă va stabili cauzele catastrofei aviatice”, a ţinut să precizeze Duşa, adăugând că nu se impune nici convocarea CSAT.

E un zbor civil. Din câte ştiu, ieri, din informaţiile date de presă, au fost doborâte şi două avioane militare. Asta nu înseamnă că pentru un asemenea lucru este necesară o şedinţă CSAT. A fost un zbor civil, sigur că este un eveniment deosebit şi numai o minte bolnavă poate să lanseze o rachetă către un avion. Dar nu avem certitudinea”, a afirmat ministrul Apărării.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.