Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CATASTROFĂ în India: ZECI DE VICTIME, după ce un tren a DERAIAT / IMAGINI ȘOCANTE / UPDATE

UPDATE

Cel puţin 23 de persoane au murit şi alte 64 au fost rănite sâmbătă în urma deraierii unui tren în nordul Indiei, în statul Uttar Pradesh, potrivit unui nou bilanţ comunicat de oficiali, informează AFP.

"Douăzeci şi trei de persoane au murit şi 65 au fost rănite în accident. Operaţiunile de salvare continuă", a declarat G.S. Priyadarshi, înalt responsabil administrativ, majorând astfel un bilanţ precedent, de zece morţi şi câteva zeci de răniţi, făcut de un responsabil din cadrul serviciilor medicale.

Citește și: Guvernul Tudose le pregătește o adevărată lovitură producătorilor de apă minerală! Despre ce e vorba

Știrea inițială

Zece persoane şi-au pierdut viaţa şi alte zeci au fost rănite sâmbătă în urma deraierii unui tren în nordul Indiei, a anunţat un responsabil al serviciilor medicale indiene, informează AFP.

"Două persoane au murit şi zeci de persoane au fost rănite. Majoritatea răniţilor au fost duşi la spital", a declarat P.S. Mishra, responsabil medical pentru zona unde a avut loc accidentul, scrie agerpres.ro.

Citește și: Demisie de răsunet de la Antena 3! Ce prezentator a decis să plece

Echipele de salvare desfăşoară operaţiuni pentru scoaterea trupurilor neînsufleţite şi a răniţilor din cele cinci vagoane care au deraiat în statul Uttar Pradesh.

Această deraiere este cea mai recentă catastrofă care are loc la reţeaua feroviară a Indiei. În noiembrie 2016, tot în statul Uttar Pradesh, 146 de oameni au murit în urma unei deraieri.

Citește și: Inedit! Cu ce sponsor s-a ales echipa lui Hagi

Reţeaua feroviară indiană, una dintre cele mai importante din lume, prezintă mari lacune în materie de securitate, însă rămâne principalul mijloc de transport ce permite acoperirea distanţelor mari din această ţară vastă.

Potrivit unui raport guvernamental din 2012, aproape 15.000 de oameni mor în fiecare an în accidente feroviare, un bilanţ dur calificat drept "masacru" de autorii anchetei.

Citește și: Ieșire furtunoasă a lui Rareș Bogdan! „De unde demența asta?” .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.