Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Câte procese are Adelina Pestrițu

adelina pestritu

Valul de ură cu care se confruntă toată lumea pe internet nu putea lipsi din viața influencerului Adelina Pestrițu care a explicat în emisiunea La cină, de la Digi 24, cât de multă răutate și amenițări sunt în mediul online și cum le face față.

“Există o limită a toleranței. Pot să tolerez critici pentru că nu sunt în spațiul online doar ca să fiu lăudată, dar criticile trebuie expuse civilizat și într-un mod elegant. Dacă oamenii care o fac, o fac într-un mod deplasat, deranjant, cu siguranță vor fi blocați. Au fost amenințări, au fost procese, au fost răutăți care efectiv m-au băgat cu capul în pernă, plângând... (...) Am avut multe episoade în care am fost aproape de depresie sau chiar în depresie din pricina oamenilor din jurul meu care nu știu decât să facă rău.“ - le-a spus Adelina Pestrițu gazdelor emisiunii, Ionela Năstase și Adi Hădean.

Adelina a vorbit și despre procesele pe care le are. Recent, ea a câștigat un proces cu un membru al familiei becali, iar banii câștigați în instanță, 19.000 de lei, au mers către o Asociație.

“Eu prin aceste procese nu vreau să mă îmbogățesc. Banii câștigați într-un proces, merg direct către donații” - a spus vedeta care, în prezent, mai are două procese pe rol.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.