Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Catena are grijă de inima ta, pentru că o inimă sănătoasă iubește mai mult!

Catena derulează campania „O inimă sănătoasă iubește mai mult!” și anul acesta, pe 14 februarie, venind în ajutorul pacienților cu informații esențiale și sfaturi pentru sănătatea și buna funcționare a inimii. Farmacia inimii a pregătit şi o nouă ediţie a broşurii „O inimă sănătoasă iubește mai mult!”, material dedicat sănătăţii inimii.

Broșura a fost special concepută pentru a atrage atenția asupra afecțiunilor cardiovasculare, probleme de sănătate cu care se confruntă din ce în ce mai mulți români.

content-image

Informații utile, sfaturi din inimă și oferte

Catena oferă gratuit broșura, din paginile căreia vei afla informaţii despre prevenirea bolilor cardiovasculare și, implicit, despre importanța unui stil de viață sănătos – mișcare, alimentație echilibrată.

În cadrul campaniei „O inimă sănătoasă iubește mai mult!”, farmaciile Catena au pregătit nu doar materiale informative și sfaturi profesioniste, ci și o ofertă specială pentru produsele dedicate sistemului cardiovascular. Mai exact, vei putea alege un produs din gama cardio Naturalis și vei beneficia de o reducere de 50% la un al doilea produs cumpărat. De asemenea, vei avea posibilitatea să-ți măsori tensiunea arterială gratuit, în toate farmaciile.

În fiecare an, Catena dorește să atragă atenția asupra problemelor cardiovasculare și a importanței prevenirii lor, fiind o prezență activă în ceea ce privește informarea și educarea pacienților.

Campania „O inimă sănătoasă iubește mai mult!” a fost lansată în anul 2009 atât în farmaciile Catena, cât și în mass-media, alături de programul de sănătate și responsabilitate socială cu același nume.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.