Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Catherine Deneuve a fost internată în spital în urma unui atac vascular cerebral: Actrița nu va rămâne cu sechele

google.com
catherine deneuve

Actrița franceză Catherine Deneuve, în vârstă de 76 de ani, care a fost internată într-un spital din Paris după ce a suferit un accident vascular cerebral minor, nu va rămâne cu sechele, dar trebuie să se odihnească o perioadă, potrivit unui comunicat dat publicității de familie, potrivit Mediafax.

Actrița a suferit "un accident vascular cerebral limitat, care este reversibil", se arată în comunicat, preluat de presa franceză.

"Din fericire, ea nu și-a pierdut funcțiile motorii, dar, bineînțeles, va trebui să se odihnească o perioadă", potrivit aceluiași document.

Potrivit publicației franceze Le Parisien, Deneuve, o legendă a cinematografiei franceze, a fost internată în noaptea de marți spre miercuri.

Aceeași publicație scria miercuri că actrița va fi supusă "unor analize medicale amănunțite".

Citește și: EXCLUSIV - Reorganizarea guvernului Ludovic Orban: noile superministere înființate prin ordonanță de urgență / DOCUMENT INTEGRAL

O sursă a declarat pentru televiziunea franceză BFMTV că actrița suferă de "oboseală" din cauza unui program prea încărcat.

Deneuve filmează în prezent pentru lungmetrajul regizat de Emmanuelle Bercot "De Son Vivant", în apropiere de Paris.

Catherine Deneuve a ştiut cu multă inteligenţă să facă trecerea de la rolurile de sex-simbol din tinereţe la cele mature, serioase şi rămâne una dintre cele mai căutate actriţe franceze.

Anul acesta, ea și-a lansat la Festivalul de la Berlin filmul "L'adieu à la nuit", de André Téchiné, care surprinde frământările generate de radicalizarea islamistă a unui tânăr.

Catherine Deneuve, pe parcursul carierei sale impresionate, a câştigat două premii César, o Copa Volpi la Festivalul de la Veneţia, un Urs de Argint la Festivalul de la Berlin şi o nominalizare la Oscar. Simbolizând eleganţa franceză, Catherine Deneuve este una dintre puţinele actriţe din Franţa care au fost incluse în Hall of Fame, la Hollywood. Pe 7 decembrie 2013, la Berlin, Catherine Deneuve a fost recompensată cu un premiu pentru întreaga carieră la gala organizată de Academia de Film Europeană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.