Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Câți bani face Ana Morodan, 'influencerița' prinsă beată și drogată la volan - Suma nu coincide cu declarațiile publice

Radu Pop
Foto Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
ana morodan 1

Ana Morodan, „influencer” și vedetă tv, a fost plasată sub control judiciar după ce nu a oprit la semnalele acestora, a lovit două maşini şi a refuzat să fie testată pentru depistarea alcoolului şi a substanţelor psihoactive. Aventurile penale ale vedetei vor avea cu siguranță un impact asupra veniturilor sale, având în vedere că Morodan trăiește practic din imagine.

Ana Morodan deține trei companii active: Morodan Service, Morodan Shop și Epic Journey, notează publicația „Fanatik”. Prima dintre ele este și cea care îi asigură „Contesei digitale” banii necesari. Mai exact, forma are o cifră de afaceri de peste 800 de mii de lei, iar profitul depășește 570 de mii de lei (in jur de 120.000 de euro).

Celelalte două companii sunt însă departe de performanțe financiare. Una dintre ele are o cifră de afaceri de peste 288.000 de lei, dar pierderi de peste 113.000. Cea de-a doua a avut încasări de 61.000 de lei și pierderi de aproape 215.000.

Conform datelor financiare consultate de „Fanatik”, profitul total al Anei Morodan este, în acest caz, în jur de 242.000 de lei. Adică în jur de 50.000 de euro, „Contesa digitală” permitându-și să cheltuiască circa 4.000 de euro lunar.

Public susținea că face mai mulți bani

Cu toate acestea, Ana Morodan spunea, acum ceva vreme, că face mult mai mulți bani decât ceea ce rezultă din declarațiile depuse la ANAF.

„În medie, în jur de 17.000 de euro pe lună, din endorsing de mărci în online, completez această sumă cu veniturile din extensiile de marcă personală. Voi face în continuare influencing, dar voi face așa cum consider eu că trebuie făcut: quality content, în spiritul meu de marcă și pe bugete care să mă lase să creez un anume tip de content, deci și rezultate consistente pentru clienții mei”, spunea în 2019, pentru Revista Biz.

Reținută pentru 24 de ore

Ana Morodan a fost reţinută de poliţişti pentru 24 de ore după ce nu a oprit la semnalele acestora, a lovit două maşini şi a refuzat să fie testată pentru depistarea alcoolului şi a substanţelor psihoactive. Ulterior, ea a fost plasată sub control judiciar.

Conform poliţiei, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere au efectuat, marţi, semnal regulamentar de oprire unui autovehicul, însă Ana Morodan, aflată la volan, nu s-a conformat, ci şi-a continuat deplasarea, moment în care a intrat în coliziune cu două autovehicule. În urma accidentului de circulaţie au fost înregistrate doar pagube materiale.

Morodan a refuzat să fie testată pentru substanţe psihoactive şi alcool, refuz pe care l-a exprimat şi când a fost dusă la INML în vederea prelevării de mostre biologice.

A fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “Refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 337 din Codul Penal.

Mai târziu, în jurul orei 22.20, Ana Morodan a fost din nou oprită în trafic pe o stradă din sectorul 1.

Potrivit poliţiştilor, ea figura deja cu permisul de conducere reţinut ca urmare a dosarului de cercetare penală întocmit în conformitate cu prevederile art. 337 din Codul Penal.

De asemenea, poliţiştii au testat-o aparatul Alcooltest, care a indicat o valoare de până la 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Testarea preliminară cu aparatul DrugTest a relevat prezenţa în organism a substanţelor psihoactive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.