Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Câți bani îți permiți să pierzi la jocuri de noroc?

stiripesurse.ro
Cati-bani-iti-permiti-sa-pierzi cazinou pacanele

Dacă ești deja implicat în jocuri de noroc de ceva timp, probabil ai realizat deja că în mijlocul sesiunii de joc, banii devin o resursă foarte neimportantă și parcă nu mai contează câți bani sunt cheltuiți deoarece doar distracția contează. Adevăratul răspuns la această întrebare ar trebui să fie deja pe buzele tale, altfel, înseamnă că nu ești încă un jucător suficient de profesionist.

Te vom ajuta noi și îți vom spune în acest articol câți bani ar trebui să pariezi, câți ar trebui să pierzi și cum să gestionezi finanțele folosite pentru jocurile de noroc. Nu contează ce jocuri iubești să joci. Chiar dacă te joci la sloturi sau poker ca la aparate, regulile se aplică pentru fiecare dintre ele.

Câți bani ar trebui să pariezi

Răspunsul simplu pentru această întrebare este “cât îți permiți” . Dar pentru cei care au nevoie de mai mult decât atât, vom explica cât de clar putem. Pentru a înțelege câți bani îți permiți să pierzi la jocurile de noroc, trebuie mai întâi să îți organizezi și să îți planifici toate cheltuielile lunare. Dacă ai o familie, stai în chirie sau ai câteva rate, trebuie să stabilești acest lucru înainte de a merge în cazino. Chiria+utilități+cheltuieli de mâncare+necesități = X RON. Dacă după ce vei da la o parte acești X RON, vei mai rămâne cu ceva, poți spune probabil că acei bani sunt pentru jocuri de noroc.

Apoi, după ce ai aflat care este suma ce va putea fi pariată, trebuie să alegi un joc care nu îți va pierde bani încontinuu. Sloturile sunt un exemplu negativ pentru cazinouri. Dacă obții câștiguri la sloturi, trebuie să calculezi și câți bani ai cheltuit pentru a obține acele câștiguri. de cele mai multe ori, vei fi mai mult în pierdere decât în câștig.

content-image

Joacă pe gratis înainte să pierzi bani

Am scris foarte multe despre ce trebuie să facă un jucător pentru a putea maximiza profiturile realizate în cazino. Printre acele metode descrise de noi, jocul gratis este una dintre cele mai eficiente. Nu are rost să începi să joci un joc de noroc despre care nu ai nicio informație și de la care nu știi la ce să te aștepți. Acum, pe internet poți încerca aproape toate jocurile de noroc în varianta lor demo. Aceste demo-uri nu te vor costa nimic și vor fi jucate cu jetoane virtuale. Avantajul este că jocul funcționează exact la fel cu cel pe bani reali.

Ai oportunitatea de a încerca un joc înainte de a risca banii jucându-l. Dacă vei face asta, vei putea să te acomodezi cu stilul de joc impus de acel joc de noroc și te vei putea și antrena pentru adevăratele sesiuni pe bani reali. Fiecare rundă pierdută la un joc pe bani virtuali, este un ban real salvat în buzunarul tău de jucător.

Setează un buget

Bugetul financiar al jucătorului de cazino este ca biblia pentru orice credincios. Dacă nu respecți toate limitele și regulile impuse de propriul buget, toată strategia ta se va duce pe apa sâmbetei și vei avea enorm de mult de suferit. Pentru a seta un buget, trebuie să iei acea sumă despre care îți vorbeam la începutul articolului și să o împarți la un număr de sesiuni de joc pe care tu le vei practica. Să presupunem că bugetul pentru luna aceasta este de 500 RON. Dacă ești liber în fiecare weekend, poți avea parte de o sesiune la fiecare sfârșit de săptămână cu doar 125 RON în fiecare weekend. Există jocuri de Blackjack unde poți paria chiar și 5 sau 10 RON la fiecare rundă, deci tot vei reuși să joci o sesiune zdravănă sau chiar să câștigi. Setarea bugetului înseamnă și respectarea unei limite de cheltuieli. Dacă acei 125 RON au fost cheltuiți, nu ai voie să cheltuiești alți bani până când nu vine vremea următoarei sesiuni din weekendul următor.

content-image

Nu paria bani care nu sunt ai tăi

Dintre toate greșelile pe care le poți face în cazino, aceasta este cea mai gravă dintre ele. Să pariezi bani care nu îți aparțin nu doar că îți aduce un risc de a pierde bani, dar riști să rămâi și dator cu niște bani cu care nu ai făcut absolut nimic. Deci de la un om care nu avea bani, ajungi la un om care are doar datorii.

Cele mai frecvente greșeli făcute de oameni care se împrumută de bani este să plaseze acești bani pe unele pariuri suficient de riscante încât ajung să datoreze atât de mulți bani și cred că singura soluție este un alt împrumut. Bani din bancă, de la prieteni, de la oameni care se ocupă de tranzacții ilegale, iar lista poate continua.

Folosește-ți intuiția ca să știi când să renunți

Intuiția este cel mai bun prieten al gamblerului de cazino. În momentul în care ai emoții pentru un pariu, acela este semnul de care ai nevoie pentru a ști că pariul nu este sigur și că nu ți-l permiți. Dacă ai stabilit un buget, ai calculat corect cotele și te-ai pregătit să pierzi, nu vei avea absolut nicio emoție.

Concluzie

Fiecare jucător din cazino are o altă sumă pe care este pregătit să o piardă. Unii își pun speranțe prea mari în jocurile de noroc și ajung să piardă tot ce au. Nu vrei să fii unul dintre aceste cazuri deoarece chiar dacă la început vei fi câștigător, banii câștigați ușor vor dispărea la fel de ușor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.