Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cauți un sediu potrivit pentru afacerea ta? Te invităm să descoperi unul dintre cele mai moderne și atractive centre de afaceri din inima Capitalei!

Hagag Development Europe
sediu afacere firma

Într-o lume dinamică și în continuă mișcare, unde afacerile pot prospera doar prin inovație și adaptabilitate, este vital ca spațiul în care îți desfășori activitatea să fie potrivit cerințelor și nevoilor chiriașului modern. Astfel, de la dezvoltarea cu succes a ideilor mărețe și până la implementarea planurilor de creștere mai este doar un pas.

Hagag Development Europe, unul dintre cei mai proeminenți dezvoltatori imobiliari din România, te invită să descoperi cel mai nou centru de afaceri „full-service”, amplasat chiar în inima Bucureștiului, la KM 0 al orașului: H Private Arghezi.

H Private te așteaptă într-o atmosfera caldă și elegantă, cu servicii de înaltă calitate, birouri individuale moderne mobilate și o comunitate de profesioniști care împărtășesc aceleași valori și aspirații. Aici, găsești spații de birouri „la cheie”, complet servisate, gândite de profesioniști pentru profesioniști și un cost fix, “all-inclusive” al chiriei lunare, pe toata perioada contractuală, astfel încât să îți poți eficientiza cheltuielile operaționale, dar și să ai parte de o mai mare predictibilitate asupra costurilor și bugetelor.

O colecție generoasă de spații de birouri de închiriat, facilități de clasa A, servicii premium și business concierge, toate într-o singură locație

Centrul de afaceri H Private Arghezi este situat într-o clădire cu valoare istorică, recent renovată, consolidată și modernizată, localizată într-una din zonele privilegiate ale Bucureștiului, la doar câțiva pași de km 0 al orașului. Accesul facil la principalele artere de transport și proximitatea față de instituțiile publice sau financiare, de zonele comerciale și diferite repere culturale sau de multitudinea de baruri, cafenele și restaurante, transformă locația noastră într-una dintre cele mai căutate adrese de business din capitală.

content-image

Mai mult, centrul de business este echipat cu cele mai moderne facilități pentru ca tu să beneficiezi de un mediu de lucru cât mai confortabil și productiv. Astfel, fie că ai nevoie de birouri private mobilate, cu diferite compartimentări, săli de conferințe spațioase care să acomodeze până la 40 de persoane în format “sitting”, sau de un open space elegant unde să îți întâmpini vizitatorii, să porți o discutie informală sau pur și simplu să te relaxezi pentru un timp - cum este zona de lounge, H Private Arghezi se conturează ca soluția ideală.

Iată care sunt principalele servicii și facilități oferite:

l  Birouri private „la cheie”

l  Săli de conferință complet echipate cu tehnologie de ultimă generație

l  Business Concierge

l  Community manager

l  Servicii front desk (separat de recepția clădirii)

l  Chicinete individuale la fiecare etaj

l  Găzduire sediu social și birou virtual

l  Chirie „all-inclusive”

content-image

Toate costurile sunt înglobate într-un singur tarif lunar unic, fix pe toată durata contractului, și include de la chiria lunară, taxa pe servicii și utilitățile, până la serviciile de curățenie, internetul de mare viteză, consumabilele oferite (cafea, ceai, apă), precum și asistență operațională de fiecare dată când ai nevoie.

H Private Arghezi: o alegere inspirată pentru afacerea ta

Hagag Development Europe este singurul dezvoltator de pe piața locală care a realizat investiții semnificative în renovarea, consolidarea și reformarea peisajului urban al capitalei, clădirea de birouri H Tudor Arghezi 21 fiind una dintre cele cinci proprietăți cu valoare istorică și de patrimoniu din portofoliul local al dezvoltatorului, și cea de a doua clădire de birouri revitalizată și modernizată, după ce, în 2020, Hagag finaliza lucrările de consolidare, renovare și modernizare pentru fostul sediul Petrom de pe Calea Victoriei - cunoscut acum drept H Victoriei 109.

Totodată, centrul de afaceri H Private Arghezi te întâmpină cu un mediu de lucru inspirațional, unde tendințele contemporane de design interior fac casă bună cu operele de artă semnate de artiști contemporani români, cărora li se adăugă elemente discrete de decor, atent selecționate din portofoliile unor designeri cu renume internațional.

content-image

Programează-ți vizita și alege unul dintre birourile noastre de închiriat care corespunde preferințelor și nevoilor tale. Centrul de afaceri H Private îți oferă o gamă variată de posibilități și avantaje, precum:

l  Locație ultracentrală

l  Atmosferă primitoare

l  Dotări moderne

l  Flexibilitate contractuală

l  Acces securizat în clădire

l  Mobilier ergonomic

l  Predictibilitate asupra bugetelor și cheltuielilor

l  Eficientizarea costurilor operaționale

Descoperă Centrul de afaceri H Private Arghezi și alege configurația de birou potrivită pentru business-ul tău. Intră pe hprivate.ro și programează o vizionare!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.