Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cauza intoxicării de la ferma de pui din Bihor: monoxid de carbon în hală

pui

ngajații fermei de pui din localitatea Ciumeghiu, județul Bihor, s-au intoxicat cu monoxid de carbon, acumulat pentru că hala în care erau nu au fost bine ventilate. Opt angajate au ajuns la spital.

Potrivit ISU Bihor, în jurul orei 15.00, un angajat al unei ferme de pui din localitatea Ciumeghiu a sesizat prin 112 că mai mulți angajați se simțeau rău, conform Mediafax.ro.

Mai multe echipaje de intervenție au fost trimise la fața locului, iar angajații au fost evaluați medical. Opt din cele 18 persoane aflate la serviciu prezentau dureri de cap și dificultăți de respirație.

„Celor opt victime le-a fost administrat oxigen și li s-au acordat toate îngrijirile care se impuneau, șapte dintre cele opt femei cu vârste cuprinse între 29 și 50 de ani, fiind transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Oradea. În urma cercetărilor efectuate de echipajele CBRN în clădirea din care angajații se autoevacuaseră în urma simptomelor resimțite, s-a detectat prezența monoxidului de carbon acumulat din cauza faptului că halele din interiorul acesteia, dotate cu un sistem de încălzire pe gaz, nu au fost ventilate corespunzător. După ventilarea spațiilor, nu s-a mai detectat prezența monoxidului de carbon”, arată ISU Bihor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.