Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cauza morții Lisei Marie Presley a fost amânată pe fondul unei anchete în curs de desfășurare

Lisa Marie Presley

Cauza morții Lisei Marie Presley este necunoscută, la aproape o săptămână de la decesul său subit. A fost finalizată autopsia cântăreței și compozitoarei, care a murit joia trecută, după ce a intrat în stop cardiac. Cu toate acestea, medicul legist din comitatul Los Angeles a ordonat efectuarea mai multor teste înainte de a lua o decizie, informează Yahoo News.

"Presley a fost examinată pe 14 ianuarie, iar cauza morții a fost amânată. Deferită înseamnă că, după autopsie, nu a fost stabilită cauza morții, iar medicul legist solicită mai multe investigații privind decesul, inclusiv studii suplimentare. Odată ce testele/studiile revin, medicul evaluează din nou cazul și stabilește cauza morții", a declarat purtătoarea de cuvânt Sarah Ardalani pentru Yahoo Entertainment.

Lisa Marie, singurul copil al lui Elvis Presley, a fost declarată moartă pe 12 ianuarie la spitalul West Hills, la ora 17:08, ora României. Ea se afla la două săptămâni distanță de a împlini 55 de ani.

Ardalani nu vrea să comenteze ce teste specifice se fac, deoarece a declarat pentru Yahoo că este "o investigație în curs de desfășurare privind moartea".

Nu există o anchetă în curs de desfășurare a poliției, a confirmat pentru Yahoo Entertainment un purtător de cuvânt al Departamentului Șerifului din Los Angeles County, care a spus că "acest caz este gestionat doar de biroul medicului legist".

Dr. Sanjay Gupta, de la CNN, a declarat că există o serie de motive pentru amânare, deoarece poate fi examinat istoricul medical al unei persoane.

"Există lucruri la o autopsie inițială, traumatisme, accident vascular cerebral, infecții semnificative, cheaguri de sânge, embolie pulmonară", a spus el. "Dacă le vezi pe acestea și sunt evidente în cadrul autopsiei fizice inițiale, se poate reveni cu o cauză a morții. Dar există lucruri care sunt amânate".

Pregătirile pentru înmormântare sunt în curs de desfășurare la Graceland, proprietatea emblematică a lui Elvis din Memphis, Tennessee, unde va fi înmormântată Lisa Marie. O ceremonie de celebrare a vieții este programată să aibă loc duminică, pe peluza din față. Lisa Marie va fi înmormântată alături de fiul ei iubit, Benjamin Keough, care a murit prin sinucidere în 2020. Locul ei de înmormântare a fost excavat mai devreme miercuri, care va fi vizavi de celebrul ei tată, potrivit TMZ. Elvis a murit în urma unui atac de cord la Graceland în 1977.

Lisa Marie a intrat în stop cardiac în locuința sa din cartierul Calabasas-Agoura Hills, la doar două zile după apariția sa de mare impact la premiile Globul de Aur. O menajeră a făcut un apel disperat la 911 după ce a găsit-o pe cântăreață fără reacție. New York Post a obținut înregistrarea audio a apelului, care se încheie cu un bărbat, despre care se crede că este fostul soț al Lisei Marie, Danny Keough, care preia controlul pentru a vorbi cu operatorul.

Săptămâna trecută, TMZ a relatat că Danny a efectuat resuscitare cardio-respiratorie asupra Lisei Marie până la sosirea paramedicilor. Se pare că aceasta și-a recăpătat pulsul la fața locului, înainte de a fi transportată la spital și pusă pe aparate. Danny și Lisa Marie, care au divorțat în 1994, erau foarte apropiați. În afară de Ben, ei aveau în comun o fiică de 33 de ani, actrița Riley Keough. Lisa Marie a mai avut doi copii, gemenii Harper și Finley, în vârstă de 14 ani, cu cel de-al patrulea soț, Michael Lockwood. Toți cei trei copii vor moșteni Graceland în urma morții neașteptate a mamei lor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.