Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cauza morții patroanei firmei de artificii, inculpată în dosarul Colectiv (SURSE)

Inquam Photos/ Octav Ganea
colectiv mars 30.10.2018

Este anchetă de amploare după moartea suspectă a patroanei firmei de artificii, inculpată în dosarul Colectiv. Femeia primise cea mai mare condamnare în acest dosar. Potrivit unor surse, rezultatele preliminare ale necropsiei arată că Daniela Niță a suferit un stop cardio-respirator, relatează Realitatea PLUS.

Rezultatele necropiei ridicate de la INML de rudele patroanei firmei de artificii inclupate de dosarul Colectiv par să arate că aceasta ar fi murit în somn, în urma unui stop cardio-respirator.

Decesul, spun sursele citate, ar fi survenit în urmă cu 3 zilei.

Daniela Niță, acționar și administrator al firmei care a organizat show-ul pirotehnic ce a dus la tragedia din anul 2015, din Clubul Colectiv, a fost găsită moartă în propria locuință pe data de 16 august. Alerta a fost dată chiar de rudele femeii, pentru că de câteva zile nu mai răspundea nici la telefon, nici la mesaje.

Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București (DGPMB) a anunțat, luni, că a fost sesizată în data de 16..08.2021, prin apel 112, cu privire la faptul că într-un apartament din Sectorul 5 a fost găsită decedată o femeie de 44 de ani.

Daniela Niță aștepta pronunțarea definitivă a judecătorilor în proces, după ce primise cea mai mare condamnare din dosar - 12 ani si 8 luni.

NIŢĂ CRISTIAN MIHAI şi NIŢĂ DANIELA IOANA erau trimiși în judecată sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de favorizarea făptuitorului şi sustragerea sau distrugerea de probe ori de înscrisuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.