Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caz bizar la Brașov: Atacat de hoți în propria casă, s-a refugiat pe pervaz

spargator

Un tânăr de 25 de ani din Braşov a fost ameninţat în propria casă cu un cuţit de un cunoscut şi s-a refugiat pe pervaz pentru a scăpa. Agresorul, care venise în vizită cu un necunoscut, a sustras bunuri din imobil de 16.000 de lei. Unul dintre suspecţi a fost arestat preventiv, cel de-al doilea fiind în continuare căutat.

”Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Braşov – Biroul de Investigaţii Criminale efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de «tâlhărie calificată»”, anunţă, miercuri, IPJ Braşov, conform News.ro.

Sursa citată a precizat că, marţi, Poliţia Braşov a fost sesizată de către un tânăr, în vârstă de 25 de ani, cu privire la faptul că, în jurul orei 01.00, în timp ce se afla la locuinţa sa, din municipiul Braşov, a deschis uşa unei cunoştinţe, ce era însoţită de un bărbat necunoscut.

”Ulterior, în urma unor discuţii în contradictoriu, au pătruns în locuinţa persoanei vătămate şi au ameninţat-o, fapt ce a determinat-să se refugieze pe pervazul exterior al imobilului. În continuare, unul dintre agresori a scos la vedere un cuţit de vânătoare şi a ameninţat victima cu acte de violenţă, cu scopul de a o determina să revină în imobil. Persoana vătămată a refuzat să dea curs solicitărilor acestuia, drept urmare cei doi agresori i-au sustras din locuinţă trei telefoane şi alte bunuri, în valoare de aproximativ 16.000 lei”, a transmis IPJ Braşov.

Sursa citată a precizat că cercetările efectuate în cauză de către poliţişti au dus la identificarea celor doi bărbaţi bănuiţi de săvârşirea faptei, în vârstă de 36, respectiv 37 de ani, şi la recuperarea celor trei telefoane mobile sustrase.

”Prin ordonanţa din data de 02 mai 2023, poliţiştii au dispus reţinerea pentru 24 de ore a uneia dintre persoanele bănuite de comiterea faptei şi introducerea sa în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Braşov. Cea de-a două persoană bănuită nu a fost găsită până la acest moment, aceasta sustrăgându-se cercetărilor, însă activităţile operative sunt în curs de desfăşurare pentru prinderea sa”, au mai menţionat poliţiştii.

Bărbatul reţinut a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Braşov, care a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.