Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caz ciudat în Suceava: Un primar este de negăsit, după un accident. Este a doua oară când edilul dispare

Polițiștii din comuna suceveană Satu Mare îl caută pe Toader Adrian Lavric, edilul din localitate, după ce acesta a fost implicat într-un accident rutier și a fugit de la locul faptei. Agenții l-au căutat pe primar la domiciliu, însă acesta nu a fost de găsit, notează glasulsucevei.ro.

Miercuri seară, în jurul orei 20.00, a avut loc un accident rutier pe raza comunei Satu Mare. În urma impactului a rezultat rănirea unui bărbat, care a fost preluat de o ambulanță și dus la Spitalul Municipal Rădăuți, având mai multe leziuni. În mașină se mai afla și fiul său care susține că în celălalt vehicul se afla Toader Adrian Lavric, primarul comunei Satu Mare, care a fugit de la locul faptei, fiind cel mai probabil sub influența băuturilor alcoolice, lăsându-și victima de izbeliște.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs accidentul rutier și care a fost implicarea fiecărui participant la trafic.

A doua dispariție

Nu este prima dată când Toader Adrian Lavric dispare fără urmă după ce face o boacănă, potrivit sursei citate. În vara anului 2021, primarul din comuna Satu Mare a plecat timp de câteva zile în Italia fără să anunțe pe nimeni ce are de gând să facă.

Întreaga comunitate s-a impacientat și l-a dat la dispăruți pe edil, acesta apărând după ceva timp fără să-și motiveze faptele.

Cu câteva zile înainte de dispariția din 2021, primarul Toader Adrian Lavric l-a bătut pe un consilier local.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.