Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caz ciudat la Iași: tren blocat într-un tunel / locomotiva s-a defectat

economie.hotnews.ro
metrou subteran tunel

Călătorii din trenul Inter Regio 12662, care circulă pe relaţia Iaşi-Bucureşti Nord, au rămas blocaţi într-un tunel din apropierea Gării Bârnova, după ce locomotiva s-a defectat, informează Agerpres.

Trenul a plecat din Gara Iaşi la ora 14,00 şi ar fi trebuit să ajungă la Bucureşti, conform programului, la ora 21.18. În aproximativ 30 de minute de la plecarea din staţia Iaşi, locomotiva s-a defectat în timp ce trenul se afla în tunelul din apropierea Gării Bârnova.

Potrivit călătorilor, aceştia au fost nevoiţi să stea aproximativ 40 de minute în tunel, până când a ajuns de la Iaşi o altă locomotivă care să tracteze trenul până în cea mai apropiată gară.

Conform declaraţiilor directorului CFR Iaşi Călători, Ioan Grădinariu, trenul a plecat din staţia Bârnova la ora 17,19, înregistrând astfel trei ore întârziere.

"Locomotiva de remorcare s-a defectat şi a trebuit să aducem locomotivă de ajutor din Iaşi. Trenul a plecat din staţia Bârnova la ora 17,19", a declarat directorul CFR Iaşi, Ioan Grădinariu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.