Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caz cutremurător la Iași: Un muncitor a murit zbrobit de o grindă care s-a prăbușit peste el

www.antena3.ro
poliție, crimă, accident

Un angajat al unei societăți de construcții care lucra la ridicarea unui hangar în Iași a murit, joi, după ce o grindă s-a prăbușit peste el. ITM a deschis o anchetă, iar poliţiştii fac cercetări într-un dosar de ucidere din culpă şi nerespectarea măsurilor de securitate în muncă, potrivit Mediafax.

Accidentul a avut loc joi pe un şantier unde se construieşte un hangar.

„Astăzi în jurul orei 10.45 am fost sesizaţi prin 112 despre un accident de muncă. Din primele cercetări s-a constatat faptul că un bărbat de 38 de ani din judeţul Bacău, în timp ce ar fi desfăşurat activităţi în cadrul societăţii, ar fi fost suprins de o schelă metalică, ce ar fi căzut peste el", a declarat Ioana Bîlea, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.

Citește și: Rareș Bogdan iese la atac! Eugen Teodorovici umilit de membrul PNL

Potrivit medicului şef al UPU SMURD Iaşi, un echipaj de Terapie intensivă mobilă s-a deplasat la locul accidentului, însă nu a mai putut face nimic pentru a salva viaţa bărbatului.

Inspectoratul Teritorial de Muncă a deschis o anchetă în acest caz. Cei care i-au anunţat au fost chiar reprezentanţii firmei, care au sunat atât la ITM Bacău, cât şi la ITM Iaşi. Bărbatul era angajatul firmei din Bacău din 2017. Potrivit procedurii, cei care fac ancheta sunt inspectorii de muncă din Iaşi.

Citește și: Alexandru Cumpănașu aruncă bomba! Este somat de doi politicieni grei să tacă

„Este vorba despre un domn în vărstă de 38 de ani, era angajat sudor, era şi şef de echipă şi monta o grindă, moment în care s-a rupt șufa care ținea grinda şi a căzut grinda peste el. Noi am început deja cercetările", a declarat George Tanasievici, directorul ITM Iaşi.

Poliţiştii fac cercetări într-un dosar de ucidere din culpă şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.