Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caz de groază în Timiș: Un bărbat care a plecat să se sinucidă a provocat intenționat un accident cu trei victime

Politia nu treceti

Un bărbat care s-a certat cu tatăl său și apoi a plecat cu mașina cu intenția de a se sinucide a provocat un accident cumplit pe un drum din județul Timiș, în urma căruia o persoană a căzut din mașină, fiind rănită grav. Tânărul este cercetat acum pentru tentativă de omor.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au dispus trimiterea în judecată a unui bărbat pentru săvârşirea tentativei la infracțiunea de omor.

Potrivit procurorilor, în 24 ianuarie, în jurul orei 15.00, pe fondul unor discuții contradictorii cu tatăl și cu intenția declarată de a se sinucide, inculpatul, în timp ce conducea mașina cu viteză excesivă și cu încălcarea normelor legale referitoare la depășirea altor autovehicule pe DN6, din direcția Caransebeș către Timișoara, la intrarea în sensul giratoriu pe autostrada A6 (unde viteza este limitată la 30 km/h, iar sensurile de mers sunt despărțite de linie dublă continuă), a lovit cu partea din spate un alt autoturism, ce se deplasa în aceeași direcție și în care se aflau alte persoane.

Mașina s-a rostogolit în aer

În urma impactului dintre cele două autoturisme, mașina în care se aflau persoanele vătămate a fost proiectat peste scuarul sensului giratoriu, s-a rostogolit în aer, iar una dintre persoanele vătămate a căzut din mașină. Ulterior, autoturismul, în cădere, a lovit balustrada despărțitoare din metal amplasată pe marginea drumului și apoi s-a oprit într-un canal betonat de colectare a apei spre stația de distribuție de carburanți, în afara părții carosabile a sensului giratoriu.

În urma accidentului, persoanele vătămate din mașina care circula regulamentar au suferit vătămări corporale care au necesitat pentru vindecare un număr de 40 de zile de îngrijiri medicale, 30 de zile de îngrijiri medicale, respectiv 110 zile de îngrijiri medicale, în cazul victimei care a căzut din mașină. Viața acesteia a fost pusă în primejdie, spun procurorii.

Dosarul a fost trimis spre soluționare Tribunalului Timiș.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.