Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caz DISPERAT la Galați: O femeie a vrut să candideze pe listele a două partide la alegerile locale

Inquam Photos/ Octav Ganea
alegeri tur II prezidentiale 24 11 2019

O femeie din Galați a vrut să candideze pentru două partide la alegerile locale din 27 septembrie. Ea apare pe listele de candidați pentru Consiliul Local al comunei Suhurlui din partea PMP și din partea ProRomânia. Liderii gălățeni ai celor două partide spun că nu au știut despre această situație.

Situația în care se află candidata a fost sesizată de Biroul electoral de circumscripție.

Gălățeanca se afla pe locul doi pe lista de candidați PMP și pe locul trei pe lista ProRomânia. Pentru a putea candida, ea a depus adeziuni la ambele formațiuni politice.

Totul s-a întâmplat fără știința liderilor județeni ai celor două partide, spun aceștia.

Informații din SPATELE cortinei! Ce se ascunde în spatele 'DECAPITĂRII' făcute în PSD

„Ce aș putea comenta? Se mai întâmplă pe la țară, doamna a fost scoasă de pe liste, noi nu am știut nimic”, a declarat, pentru MEDIAFAX, președintele PMP Galați, Cătălin Cristache.

Liderul organizației gălățene a ProRomânia susține că lista a fost întocmită de candidatul partidului la Primăria din Suhurlui. Între timp, bărbatul a decedat, iar partidul nu mai are decât un singur candidat la poziția de consilier local.

„Doamna respectivă a fost pusă pe listă de candidatul nostru care a decedat, candidatul pentru funcția de primar. El a făcut o listă foarte scurtă, de aia cred ca a pus-o și pe doamna. Acum o să rămânem cu un singur candidat pe lista pentru Consiliul Local de la Suhurlui, dar e bine dacă iese și acela. Să știți că s-a mai întâmplat și prin alte părți, pe la țară oamenii mai încurcă listele, semnează ce li se spune”, a spus, pentru MEDIAFAX, președintele organizației ProRomânia Galați, Nicolae Marin.

Femeia a fost scoasă de pe ambele liste și a pierdut dreptul de a candida la alegerile locale de la finalul lunii septembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.