Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CAZ DRAMATIC Un copil de 12 ani și tatăl său au fost luați de Mureș

mediafax.ro
inundatii mures

Un băiat în vârstă de 12 ani şi tatăl său, de 55 de ani, sunt căutaţi joi de poliţişti şi scafandri pe cursul râului Mureş, în zona comunei Burjuc, după ce hainele celor doi şi un telefon au fost găsite pe malul apei, într-o zonă cunoscută de localnici sub numele de "La insulă".

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, pe malul Mureşului au fost găsite articole de îmbrăcăminte, încălţăminte, alimente şi un telefon mobil, despre care s-a stabilit că aparţin bărbatului şi fiului său, din comuna Burjuc.

Citește și: TRAGEDIE Bărbatul dat dispărut împreună cu fiul său a fost găsit înecat: Cadavrul copilului este în continuare căutat

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Ilia şi angajaţi ai Primăriei Burjuc care, împreună cu mai mulţi pompieri militari din cadrul ISU Hunedoara şi cu scafandrii din cadrul ISU Sibiu, efectuează căutări în vederea găsirii celor două persoane.

În activităţile de căutare au fost folosiţi şi câinii de urmă.

Poliţiştii au făcut publice semnalmentele celor două persoane. Astfel, bărbatul de 55 de ani se numeşte Ion Stoian, are aproximativ 170 de centimetri înălţime, 75-80 de kilograme, ochi căprui, mustaţă neagră, păr negru tuns scurt, constituţie atletică, iar pe umărul drept are un tatuaj în formă de dragon de culoare roşu cu negru. Ultima dată a fost văzut îmbrăcat într-o salopetă de culoare albastră, iar în picioare purta cizme negre de cauciuc.

Băiatul de 12 ani se numeşte Emanuel Sebastian Stoian, are 155 de centimetri înălţime, 45-50 de kilograme, ochi verzi, păr şaten spre blond tuns scurt, însă la data dispariţiei nu se cunoaşte cu ce articole vestimentare era îmbrăcat.

Persoanele care pot furniza informaţii cu privire la persoanele dispărute sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.