Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caz halucinant în București: Un băiat care a tras cu pistolul în oameni a fost lăsat liber după ce două fete au mințit pentru el

Politia nu treceti

Un tânăr de 19 ani a tras cu un pistol cu bile spre un alt tânăr, în București. Două fete au mințit în declarații pentru a-l proteja. Agresorul a primit control judiciar. Polițiștii din București au reținut miercuri un tânăr în vârstă de 19 ani și două tinere, de 16 și 19 ani, față de care se fac cercetări într-un dosar penal de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și mărturie mincinoasă.

Marți seara, un tânăr în vârstă de 20 de ani a sesizat Poliția că, în timp ce era în parcarea unui bloc din Sectorul 5, o persoană ar fi oprit autoturismul și ar fi tras cu o armă de tip airsoft, cu bile de cauciuc, asupra sa, mnimerindu-l.

Victima a mers la Institutul Național de Medicină Legală cu urme vizibile de violență

Autoturismul a fost găsit în trafic, pe o stradă din Sectorul 2. În mașină erau trei persoane: șoferul, un tânăr în vârstă de 19 ani, și două tinere, de 16, respectiv 19 ani.

În autovehic s-au găsit un cuțit, un spray lacrimogen și 25 de bile de cauciuc, specifice proiectilelor armelor de tip air soft, conform Poliției Capitalei.

La audieri, tânăra de 19 ani a făcut afirmații mincinoase, precizând că ea este cea care a tras cu pistolul asupra victimei, cele declarate fiind susținute și de tânăra de 16 ani.

Astfel, cele două tinere sunt cercetate pentru mărturie mincinoasă.Cele trei persoane au fost reținute pentru 24 de ore, după care tânărul în vârstă de 19 ani a primit control judiciar pentru 60 de zile.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.