Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caz INCREDIBIL: Cum a fost PRINS un bărbat care a furat banii din pomelnice de la schitul Straja! Cum s-a recomandat acesta la întâlnirea cu jandarmii

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Un bărbat care a furat banii din pomelnice de la schitul Straja a fost prins la scurt timp, după ce a mers la postul jandarmilor montani din Straja, s-a recomandat ca fiind de la Serviciul de Protecţie şi Pază şi a cerut voie să folosească toaleta.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Jandarmeria Hunedoara, la postul montan de jandarmi din Straja s-a prezentat un bărbat care a susţinut că este de la SPP şi a cerut permisiunea de a folosi toaleta din sediul postului.

Citește și: Surprize-surprize! Ce pensie are ACUM Gelu Voican Voiculescu, 'CĂLĂUL' soților Ceaușescu

Jandarmilor li s-a părut suspect şi l-au legitimat, apoi i-au cerut bărbatului să le arate ce are în bagaje, moment în care au descoperit mai multe bancnote de 1, 5, 10 şi 50 de lei, pomelnice şi diverse obiecte bisericeşti. Jandarmii au mers la schitul din staţiunea Straja, unde, după ce au vizualizat imaginile de pe camerele de supraveghere, au observat că bărbatul furase bunurile din interiorul bisercii.

”Întrebat despre fapta comisă bărbatul a refuzat să facă orice fel de afirmaţie sau să dea vreo declaraţie precum şi să semneze orice act procedural sau de altă natură”, mai arată sursa citată, conform News.ro.

Bunurile furate şi suma de 980 de lei au fost ridicate şi predate stareţului schitului, iar hoţul a fost dus la sediul Poliţiei Lupeni, pentru continuarea cercetărilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.