Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caz incredibil într-un spital din România: O asistentă și-a făcut credit folosind datele unui pacient

www.pixabay.com
medici, spital, operație

Polițiștii din Botoșani și conducerea Spitalului de Pneumoftiziologie din oraș au deschis anchete după ce fiul unui fost pacient, internat în urmă cu doi ani în unitatea medicală, a reclamat faptul că o asistentă și-a făcut credit folosindu-se de actele tatălui său și nu a mai plătit ratele, potrivit Mediafax.

Un bărbat din comuna Hlipiceni, județul Brașov, a fost internat la Spitalul TBC din Botoșani de două ori, în 2015 și 2016. El a primit, de curând, o somație de la un CAR, prin care era anunțat că, în calitate de girant, trebuie să achite peste 6.000 de lei, rate pe care nu le mai plătise persoana care făcuse creditul, respectiv o asistentă a spitalului unde fusese internat.

Fiul bărbatului a sesizat poliția, întrucât susține că tatăl său nu a știut că femeia a folosit datele ei pentru a-l face girant, iar asistenta de la Biroul de Internări al Spitalului de Pneumoftiziolgie Botoșani este cercetată penal.

“S-a deschis un dosar penal, fiind efectuate cercetări pentru fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals. Se efectuează cercetări pentru documentarea situației de fapt și stabilirea măsurilor legale care se impun”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Botoșani, Maria Carp.

Și conducerea spitalului a declanșat, la rândul ei, o anchetă disciplinară în acest caz.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.