Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caz macabru în New York: Trei copii au fost găsiți morți pe o plajă. Mama lor, suspectată că i-ar fi înecat (Video)

Newsbug.org
scena crimei crima police

Trei copii au fost găsiți, luni dimineața, morți pe plaja din apropierea renumitei promenade Coney Island din Brooklyn, iar autorităţile oraşului american New York sunt de părere că mama lor ar fi responsabilă, relatează ABC News.

Trupurile neînsuflețite ale copiilor, identificate de poliție drept Zachary Merdy, în vârstă de 7 ani, Lilana Merdy, în vârstă de 4 ani și Oliver Bondarev, în vârstă de 3 luni, au fost descoperite după o căutare de circa trei ore, care a început la ora 1:40 dimineața, după ce o rudă a alertat poliția afirmând că mama avea de gând să „le facă rău copiilor”, potrivit adevarul.ro.

Mama, identificată de membrii familiei drept Erin Merdy, în vârstă de 30 de ani, a fost găsită la 90 de minute după apel, desculță și udă, la 3 kilometri de locul în care au fost găsiți copiii.

Polițiștii au dus-o la secție, unde au încercat să o interogheze: „Până acum, ea nu a spus nimic”, a declarat șeful departamentului de poliție din New York, Kenneth Corey.

Misiunea de a-i găsi pe cei trei copii s-a amplificat, după ce mama acestora a fost găsită singură. Poliția a trimis un elicopter, în acțiune fiind implicate și unități maritime. Copiii au fost găsiți la malul apei, la scurt timp după ora 4:30 dimineața, pe o plajă retrasă.

Conform șefului departamentului de poliție din New York, echipajele medicale au încercat să-i resusciteze, însă eforturile au fost în zadar.

Jacqueline Scott, mama lui Erin Merdy, în vârstă de 56 de ani, a afirmat pentru Daily News că fiica ei era o mamă iubitoare, dar că a trecut printr-o perioadă dificilă: „E posibil să fi trecut printr-o depresie postpartum”, a afirmat ea.

„Era o mamă bună”, a mai precizat Scott.

Mai mult decât atât, mama acesteia a mai menționat faptul că a încercat să poarte o discuție cu fiica ei, duminică. „Am luat legătura cu ea duminică și mi-a spus că spăla rufe. Am mai încercat să o sun de două ori apoi și nu mi-a mai răspuns”.

Cadavrele celor trei copii au fost găsite la trei străzi distanță de clădirea în care locuiește femeia. Un angajat al complexului de locuințe a afirmat că familia se mutase aici în urmă cu mai puțin de un an.

Kenneth Corey a mai adăugat, de asemenea, și că în această perioadă de timp mama nu a fost raportată anterior autorităților pentru abuzarea sau neglijarea copiilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.