Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caz nou de violență între copii: Băiat lovit cu pumnii și picioarele de un adolescent

violenta

Politiștii din Cugir, județul Alba, anchetează un nou caz de violențe între minori, după apariția unor imagini extrem de violente, în care se vede cum un băiat este lovit cu putere cu picioarele și palmele de un adolescent, transmite Mediafax.

Polițiștii din Cugr s-au autosesizat din și fac cercetări în cazul unui nou caz de agresiune, după apariția, pe Facebook, a unui film în care se vede cum un băiat strigă de durere, în timp ce este lovit cu picioarele în spate, cu palmele peste cap și apoi este împins de pe o pantă aflată foarte aproape de malul râului, de către un alt băiat.

Citește și: Mama care a crescut-o pe Sorina, în lacrimi după decizia Curții de Apel Craiova: 'E foarte mare corupția'

„Este vorba de un minor de 13 ani, care a fost agresat fizic de către un alt minor de 16 ani. Din cercetări a rezultat faptul că agresiunea a avut loc ca urmare a unei neînțelegeri verbale și spontane, întrucât cei doi minori nu aveau nicio relație de prietenie. Părinții minorului agresat s-au prezentat la sediul Poliției Cugir și au fost audiați. Se efectuează cercetări pentru stabilirea stării de fapt”, a declarat, joi, Ionela Popa, purtător de cuvânt al IPJ Alba.

Este a doua anchetă privind agresiuni între adolescenți deschisă de polițiștii din Cugir, în ultimele zile. Un caz similar a fost semnalat marți, după ce un băiat a fost trântit la pământ, pe stradă, și lovit cu picioarele de o fată în timp ce alți copii râdeau și filmau.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.