Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caz ȘOCANT în București: Mort sub ochii celor care trebuiau să-l salveze. Anchetă la un serviciu privat de ambulanță

breaking news

Caz şocant în Capitală. Un bărbat a murit în mâinile medicilor chiar în Piața Obor din București. Firma privată de ambulanță, care se afla în zonă, nu ar fi aplicat corect manevrele de resuscitare, informează Antena3. Mai mult, ambulanța privată nu avea autorizaţie, a anunțat Raed Arafat.

Pentru că martorii au văzut că echipajul nu face faţă, au sunat la 112, iar la faţa locului a fost trimis un echipaj SMURD. Prea târziu ca bărbatul să fie salvat.

Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă a reacţionat imediat. Autorităţile au iniţiat o anchetă pentru stabilirea condiţiilor în care s-au aplicat măsurile de prim-ajutor.

Într-o intervenție telefonică la Antena 3, Raed Arafat a anunțat că va trimite dosarul la Parchet.

„Ambulanța nu avea ce căuta acolo. Este strigător la cer! Vom trimite dosarul la Parchet”, a spus Arafat, care a adăugat că bărbatul putea fi salvat.

„In data de 04.11.2017 Politia Capitalei a fost sesizata prin sistem 112 ca la un targ de pe raza sectorului 2, unde era organizat  un eveniment s-a inregistrat decesul unui barbat de 61 de ani. Cadavrul a fost ridicat si transportat la INML. Astazi, 06.11. se efectueaza necropsia. Cercetarile sunt continuate de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Serviciul Omoruri  in vederea stabilirii cauzelor si conditiilor in care s-a produs decesul.”, se arată într-un comunicat transmis de Poliția Capitalei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.