Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caz șocant în Olanda - Un tată și-a sechestrat timp de 9 ani familia în așteptarea sfârșitului lumii

gratii

Cinci fraţi au fost ţinuţi de tatăl lor timp de nouă ani în beciul unei case din Olanda, aşteptând 'sfârşitul lumii', potrivit observator.tv

Totul s-a întâmplat într-o zonă izolată din satul Ruinerwold, casa fiind situată într-o pădure şi înconjurată de un canal.

Tatăl celor cinci fraţi era singurul care ieşea din casă, instalase camere de supraveghere şi montase un pod cu porţi de fier pentru ca fiii şi fiicele sale să nu poată fugi.

În urmă cu câteva zile, un tânăr în vârstă de 25 de ani, confuz, murdar şi care ştia că pe lume nu mai există şi alţi oameni, a fugit din beciul în care a fost ţinut împreună cu fraţii şi surorile sale.

Tânărul a intrat într-un bar situat la câţiva kilometri distanţă şi a povestit proprietarului că în ultimii nouă ani a stat închis într-un beci după ce tatăl i-ar fi spus să aştepte 'sfârşitul lumii'.

Proprietarul barului a anunţat Poliţia, iar anchetatorii au efectuat o percheziţie în casa care părea a fi o fortăreaţă.

În beciul casei, poliţiştii au găsit patru persoane, iar în casă l-au găsit pe tatăl celor cinci fraţi pe care îi închisese în beci.

Bărbatul a refuzat să coopereze cu autorităţile, motiv pentru care a fost arestat, notează rt.com.

Potrivit presei din Olanda, cei cinci fraţi au fost închişi în beci timp de nouă ani, după ce tatăl lor le-a spus să aştepte 'sfârşitul lumii'.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.