Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CAZ ȘOCANT la Arad! Cântăreț ÎNJUNGHIAT de un interlop, în această dimineață

Momente de panică la primele ore ale dimineții, într-un cazinou! Un manelist din Arad a fost înjunghiat în această dimineață de un interlop, în parcarea unui mall. Altercația dintre cei doi a pornit de la un joc la un aparat de poker.

Cântărețul de manele de manele Ioan Dinescu (foto stânga) a fost înjunghiat duminică dimineață de interlopul Vesa Daniel Florin (foto dreapta). Cei doi au început să se certe la un casino dintr-un mall din Arad. Totul a pornit de la un joc la un aparat de poker, din cauza unui „pot norocos”. Interlopul l-a luat în vizor pe Dinescu după l-a văzut jucând o mie de euro la aparat. A mers spre el și l-a dat la o parte de la aparat cu câteva palme.

TOPUL firmelor cu acțiuni la purtător, după cifra de afaceri: Cine este în fruntea clasamentului și pe ce loc se află Tel Drum

În altercația dintre cei doi a intervenit agentul de pază al sălii de jocuri, care i-a condus pe cei doi în afara mall-ului. În parcarea centrului comercian, Vesa a scos un briceag și l-a înjughiat pe manelist. Agentul de pază a intervenit, fiind și el ușor rănit, în zona soatelui, potrivit aradon.ro.

Maneilistul Ioan Dinescu a fost transportat la  Spitalul Județean Arad și a intrat direct în operație. Interlopul a reușit să fugă de la locul faptei și a fost căutat de polițiștii arădeni, care au reușit la scurt timp să-l depisteze și să-l prindă. Urmează ca Vesa Daniel Florin să fie audiat, pentru a fi stabilită încadrarea juridică a faptei și o măsură în cazul agresorului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.