Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caz ȘOCANT la Brașov: Adolescent de 16 ani ucis după ce a salvat o femeie

breaking news

Un adolescent de 16 ani a fost reținut după ce a înjunghiat mortal un alt tânăr, la Brașov. Adolescentul de 16 ani încerca să agreseze o femeie, iar celălalt a intervenit.

Purtătorul de cuvânt Parchetul de pe lângă Tribunalul pentru minori și familie Brașov, Vlad Teodorescu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că un tânăr a fost reținut sub acuzația de omor și lovire și alte violențe.

Lobby puternic pentru alianță Pro România - PSD / Ion Mocioalcă: Judecă cu ficatul cei care nu înțeleg că trebuie să avem un proiect comun

„Un tânăr de 16 ani a fost reținut. Astăzi ( marți n.r.) Urmează să fie prezentat instanței, cu propunere de arestare preventivă”, a declarat Teodorescu.

Surse judiciare au precizat, pentru MEDIAFAX, că adolescentul a avut un conflict cu o femeie pe care a vrut să o agreseze, în noaptea de duminică spre luni, în zona unei clădiri dezafectate din orașul Brașov. Alți doi tineri au intervenit, însă agresorul l-a zgâriat pe unul dintre ei în zona ochilor, iar pe celălalt l-a înjunghiat de mai multe ori în piept, acesta din urmă murind.

Conflictul se pare că ar fi plecat de la un telefon.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.