Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caz ȘOCANT: O educatoare a fost condamnată la moarte după ce a otrăvit 25 de copii de la o grădinița din China

shutterstock.com
condamnare justitie ciocanel

O educatoare din China a fost condamnată la moarte pentru că a otrăvit 25 de copii de grădiniţă, dintre care unul a murit, transmite AFP, potrivit Agerpres.

O instanţă din Jiaozuo, un oraş din provincia centrală Henan, a găsit-o pe educatoarea Wang Yun vinovată pentru introducerea de nitrit de sodiu într-un terci servit copiilor de către o colegă pe care voia să se răzbune. Fapta a avut loc în martie 2019. La momentul respectiv, 23 de copii au început să vomite și să leșine după ce au luat micul dejun, transmite BBC.

Citește și: Ultim moment! BEC a publicat noile procente pentru Primăria Capitalei și sectoare. Ce noi schimbări au apărut

Unul dintre cei 25 de copii otrăviți a murit în ianuarie, după ce a petrecut 10 luni în spital. Nitritul de sodiu este un produs chimic utilizat în special pentru conservarea cărnii, dar care în doze mari poate fi toxic.

Potrivit instanţei, Wang ştia că produsul este nociv, însă a decis totuşi să-i otrăvească pe copii “indiferent de consecinţe”. Educatoarea nu era la prima faptă de acest gen. Instanţa a descoperit că femeia încercase să-şi otrăvească şi soţul în 2017, în urma unei dispute conjugale. Acesta a suferit răni uşoare, potrivit BBC.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.