Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caz revoltător: Cătălina Ponor are interzis să se apropie de lotul gimnastelor române

Radu Pop
eurosport.com
Catalina-Ponor

Un episod revoltător s-a petrecut sâmbătă la Campionatele Mondiale din Belgia: Cătălina Ponor, una dintre marile campioane ale României, nu a avut voie să se apropie de componentele lotului României, scrie OrangeSport.

Patrick Kiens, coordonatorul reprezentantelor noastre, ar fi făcut o reclamaţie către Donatella Sachi, preşedintele Comitetului Tehnic Feminin, prin care a cerut ca Ponor stea la distanță.

Potrivit sursei citate, Cătălina Ponor s-a apropiat de una dintre fetele din lotul nostru în ideea de a discuta cu ea despre anumite lucruri care ţin de evoluţia acesteia. Cert este că după acest moment, fosta gimnastă s-a trezit cu o reclamaţie la Donatella Sachi, venită chiar din partea olandezului Patrick Kiens, antrenorul României.

„Este incredibil ce se întâmplă în Belgia. Acest no-name care îşi arogă dreptul de a conduce acum lotul României a avut tupeul inimaginabil să o tragă la răspundere pe Cătălina Ponor, una dintre cele mai valoroase gimnaste ale României din toate timpurile. Acest domn Patrick ar trebui, înainte de toate, să facă cerere de audienţă la Ponor pentru a dialoga cu ea. Ce o să se întâmple în momentul în care Nadia Comăneci se va apropia de fete? Va reacţiona la fel? Aşa ceva este de necrezut! Inimaginabil”, a comentat un apropiat la lotului României.

Antrenorul Patrick Kiens are în trecutul său acuzații de abuz cel puțin verbal asupra gimnastelor de la clubul său din Olanda. „Gogoașă, brioșă, budincă sau chiar porc gras" erau numite micuțele sportive de actualul antrenor al României.

Cătălina Ponor nu face parte din delegația țării noastre, ea fiind invitată la Campionatul Mondial de gimnastică în calitate de reprezentant al atleţilor la nivelul Federaţiei Internaţionale de Gimnastică, funcţie pe care o ocupă de 2 ani.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.