Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caz șocant de Sfântul Gheorghe: Un bărbat de 32 de ani murit la volan, după ce mașina a fost implicată într-un accident cu alte autoturisme

libertatea.ro
accident masina

Trei maşini s-au ciocnit, duminică, pe DN 7, în judeţul Argeş, după ce unui şofer i s-a făcut rău la volan. Bărbatul de 32 de ani a fost găsit în stop cardio-respirator şi nu a putut fi resuscitat.

Trei maşini s-au ciocnit, duminică, pe DN 7, în judeţul Argeş, iar un bărbat de 31 de ani a acuzat dureri în piept în urma evenimentului şi la scurt timp a murit.

”S-a stabilit că un bărbat de 27 de ani, cetăţean bulgar, care conducea o autoutilitară pe DN 7, pe raza comunei Morăreşti, având direcţia de deplasare Piteşti spre Rm. Vâlcea, a intrat în coliziune cu o autoutilitară care se deplasa în aceeaşi direcţie, în faţa sa, condusă de un bărbat de 31 de ani, care, de asemenea, este cetăţean bulgar”, a transmis IPJ Argeş.

Sursa citată a precizat că în urma impactului, acesta a fost proiectat în autoturismul care circula în faţa sa, condus de un bărbat de 49 de ani, din Bucureşti.

”Imediat după evenimentul rutier, bărbatul de 31 de ani, care conducea a doua autoutilitară dintre cele trei vehicule implicate, a acuzat o stare de rău. La faţa locului, echipajele medicale au efectuat manevre de resuscitare, însă bărbatul a decedat”, au mai transmis poliţiştii.

Aceştia au precizat că motivul decesului urmează să fie stabilit prin efectuarea unei autopsii medico-legale, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs, în cauză fiind întocmit dosar penal.

Pompierii şi poliţiştii au intervenit, duminică, la un accident rutier care a avut loc pe DN 7, în judeţul Argeş, scrie news.ro.

”La faţa locului, echipajul SMURD a identificat o persoană, şofer, în stop cardio-respirator. Nu ar fi fost un incident grav, însă bărbatul respectiv ar fi acuzat dureri în zona pieptului”, a transmis ISU Argeş.

La rândul lor, poliţiştii au precizat că trei maşini s-au ciocnit, fiind produse pagube minore.

”Au fost efectuate manevre de resuscitare de către echipajele medicale chemate la faţa locului, însă bărbatul a decedat”, a transmis IPJ Argeş.

Autorităţile au menţionat că bărbatul decedat avea 32 de ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.