Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caz șocant în București! Doi soți, arestați după ce și-au torturat și violat nepoatele de 12 și 13 ani

Politia Română
politia

Caz șocant în București! Doi soți, arestați după ce și-au torturat și violat nepoatele de 12 și 13 ani

Polițiștii din Capitală anchetează un caz șocant, în care doi soți și-au agresat sexual nepoatele. Brutele cu chip de om au fost arestate.

La data de 29 iunie 2023, poliţiştii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București - Serviciul Investigații Criminale - Sector 4 au reținut o femeie și un bărbat, soț și soție, față de care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii mai multor infracțiuni de viol și corupere sexuală a minorilor.

În fapt, în perioada februarie 2022 - decembrie 2022, în timp ce acestia locuiau cu cei doi copii minori ai lor, dar și cu cele două persoanele vătămate (fiind vorba despre două nepoate în vârstă de 12 și 13 ani), în două imobile din București, profitând de starea de minoritate a victimelor, de faptul că se aflau în grija lor și de autoritatea pe care o aveau asupra acestora, prin constrângere fizică și morală, pe fondul unui comportament violent, atât fizic, cât și verbal, în mod constant, ar fi întreținut cu minorele lăsate în grija lor, în repetate rânduri, raporturi sexuale.

Cei doi au fost arestați

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 29 iunie a.c., cei doi bănuiți au fost reținuți pentru 24 de ore, iar la data de 30 iunie a.c. față de cei doi, a fost dispusă măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul Investigații Criminale - Sector 4, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârșirii mai multor infracțiuni de viol și de corupere sexuala a minorilor.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.