Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caz șocant în Capitală. Bărbat bătut și înjunghiat timp de 40 de minute, în locuința unei femei, pentru bani

crima

Un bărbat a fost bătut și înjunghiat timp de 40 de minute, pentru bani, într-o locuință din Capitală. Suspecții au atras victima în apartamentul respectiv cu ajutorul telefonului unei femei.

Polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au făcut, joi, 4 percheziții domiciliare, în București și județul Prahova, într-un dosar penal în care se fac cercetări pentru tâlhărie calificată, lipsire de libertate în mod ilegal și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Pe 25 august seara, Poliția a fost sesizată că mai multe persoane au pătruns într-un apartament și ar fi agresat fizic un bărbat, apoi i-ar fi furat banii.

Cercetările au scos la iveală că fapta a fost comisă de către patru tineri, cu vârste cuprinse între 22 și 25 de ani.

Cei patru au intrat în apartamentul unei femei, situat în Sectorul 1, unde l-ar fi atras pe bărbat, folosind telefonul acesteia. După ce l-au introdus cu forța în locuință, suspecții l-au bătut 40 de minute, cu scopul de a obține bani, și l-ar fi înjunghiat.

Totodată, suspecții i-au furat telefonul mobil și un portofel cu bani și documente.

„Ulterior, în momentul în care bărbatul agresat a încercat să își asigure scăparea, doi dintre bănuiți ar fi exercitat din nou violențe asupra lui, apoi l-ar fi condus cu forța în două scări de bloc, iar în momentul în care acesta a fost a introdus în lift, a reușit să fugă. În urma agresiunilor exercitate de către cei patru asupra bărbatului, aceștia i-au provocat leziuni traumatice ce necesită 35-40 de zile de îngrijiri medicale”, informează Direcția Generală de Poliție a Municipiului București.

La percheziții au fost identificate și ridicate mai multe bunuri de interes, printre care și mai multe substanțe, susceptibile de a avea efect psihoactiv.

De asemenea, cei patru tineri au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților cu propunere legală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.