Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caz șocant în Hunedoara: Un tânăr de 15 ani a fost arestat, fiind acuzat că a violat un copil de 7 ani

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Un tânăr de 15 ani a fost arestat preventiv, luni, printr-o decizie a magistraților de la Judecătoria Petroșani, fiind cercetat pentru că ar fi violat un băiat de 7 ani. Potrivit IPJ Hunedoara, polițiștii din orașul Petrila au fost sesizați duminică de o femeie cu privire la faptul că fiul ei, în vârstă de 7 ani, ar fi fost violat de un alt minor, în vârstă de 15 ani, din Petrila. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că, sâmbătă, în timp ce minorul în vârstă de 7 ani se afla la domiciliul său, împreună cu mama sa, au fost vizitați de minorul de 15 ani, prieten al copilului, scrie Mediafax.

Poliția dă detalii despre cum a procedat suspectul

„La un moment dat, mama minorului în vârstă de 7 ani s-a deplasat la un magazin din cartier pentru a face cumpărături, timp în care minorul în vârstă de 15 ani ar fi comis infracţiunea reclamată, după care l-ar fi amenințat pe minorul în vârstă de 7 ani să nu spună nimănui cele întâmplate”, susțin polițiștii.

În acest caz, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol şi l-au reținut pe tânărul de 15 ani. Acesta a fost prezentat luni magistraţilor Judecătoriei Petroșani, care au emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 20 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.