Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caz ȘOCANT în Italia: Un italian de 73 de ani A VIOLAT o copilă română de 7 ani!

yourstory.com
violență, femei, stop
Un bătrân de 73 de ani din Lusciano (Caserta) a profitat de o fetiță de 7 ani pe care mama ei i-o lăsa în grijă în timp ce trebuia să fie supusă examenelor clinice. De mai multe ori pensionarul a avut „grijă” de fetiță, care a devenit din ce în ce mai speriată.

Mama ei a observat că ceva o tulbură. Apoi fetița a povestit, în prezența unui psiholog, la ce a fost supusă, iar monstrul a ajuns la închisoarea Santa Maria Capua Vetere cu acuzația de violență sexuală împotriva unui minor. Carabinierii companiei Aversa au pus în aplicare mandatul de arestare, anunță pupia.tv.

Povestea oribilă începe în 2019 când mama micuței, de origine română, a fost nevoită să plece de acasă pentru a efectua analize medicale. Atunci hotărâse să încredințeze copilul unui pensionar din Toscana, un prieten de familie în care avea încredere. O nevoie care s-a repetat de mai multe ori până când femeia și-a dat seama că ceva din acele călătorii la casa persoanei în vârstă au avut consecințe aspura copilului, care începuse să se comporte ciudat.

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.