Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scene șocante în sala de judecată. O femeie, acuzată de crimă, și-a atacat avocatul chiar sub privirile judecătorului / VIDEO

uppermichiganssource.com

O femeie acuzată de crimă și mutilare a unui cadavru în Wisconsin, SUA, și-a atacat avocatul chiar în instanță. Ea s-a năpustit asupra bărbatului după ce acesta i-a cerut judecătorului să amâne cazul, informează Mediafax.

Incidentul s-a produs marți la tribunalul din Wisconsin. Avocatul Quinn Jolly îi ceruse judecătorului de caz un termen suplimentar de două săptămâni pentru ca un expert al apărării să analizeze capacitatea clientei sale de a fi judecată.

În momentul în care judecătorul Thomas Walsh a acceptat să amâne procesul, Taylor Schabusiness l-a atacat pe Jolly. Ea a fost pusă la podea de un polițist, a relatat postul local WLUK-TV.

Sala de judecată din Green Bay a fost apoi evacuată, iar avocatul a anunțat că vrea să se retragă din poziția de apărător al acuzatei, potrivit Sky News.

Schabusiness a fost acuzată de crimă, mutilare a unui cadavru și agresiune sexuală în urma morții lui Shad Thyrion, în vârstă de 25 de ani, în februarie anul trecut. Femeia susține că este nevinovată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.