Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caz șocant la Brăila - Un bărbat și-a bătut fiica și a forțat-o în mod repetat să întrețină raporturi sexuale orale

F. P.
thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Un bărbat din Brăila a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce și-ar fi violat fiica de 15 ani. Acesta este acuzat de viol, violență în familie și rele tratamente aplicate minorului.

Potrivit IPJ Brăila, polițiștii au fost sesizați, în 17 august, de o tânără de 15 ani, din Brăila, cu privire la faptul că, în perioada noiembrie 2021-august 2022, ar fi fost constrânsă fizic de tatăl său să întrețină raporturi sexuale orale cu acesta.

Mai mult decât atât, copila, care acum are 15 ani, ar fi fost victima bătăilor primite din partea tatălui încă din anul 2013, notează debraila.ro.

Din cercetări, a rezultat faptul că, în 16 august, în urma unui conflict spontan avut cu tatăl său, tânăra i-ar fi povestit unei cunoștințe faptul că tatăl său o atinge și o pipăie, moment în care bărbatul a devenit agitat și a fugit de acasă.

Joi, 8 septembrie, polițiști au făcut o percheziție la o firmă situată în afara orașului, unde a fost depistat tatăl tinerei.

Acesta a fost dus la audieri și reținut pentru 24 de ore. Vineri, instanța a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila și a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.