Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caz șocant la Constanța: Un bărbat a amenințat patru judecători că îi va 'vâna' cu o armă de foc

justitie procurori

Un bărbat a fost trimis în judecată de procurorii din Constanţa după ce a ameninţat patru judecători pentru a obţine hotărâri favorabile în urma cărora dorea să primească 100.000 de lei, daune morale, de la persoane cu care era în litigiu.

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au anunţat că un bărbat a fost trimis în judecată pentru comiterea mai multor infracţiuni de ultraj judiciar.

„În perioada 02.09.2023 – 16.10.2023, prin intermediul unor mesaje trimise prin poşta electronică către adresa Curţii de Apel Constanţa, inculpatul D.D.I. a ameninţat cu acte de violenţă patru judecători, membri ai unor completuri ce aveau ori au avut spre soluţionare dosare civile privind cereri formulate de inculpat. În concret, inculpatul a afirmat că îi va judeca el pe judecători şi pe familiile lor, că nu va avea niciun fel de milă faţă de ei, că pedepsele pe care el le va aplica vor fi deosebit de aspre, că îi va vâna şi îi va face să simtă cel mai cumplit coşmar al lor, învederându-le că o armă de foc se poate procura cu uşurinţă”, au precizat procurorii.

Anchetatorii au menţionat că bărbatul „a acţionat în scopul de a-i intimida pe magistraţi şi de a-i constrânge să nu amâne cauzele sale, pentru a pronunţa cu celeritate hotărâri favorabile lui, în urma cărora el dorea să obţină suma de 100.000 de lei, cu titlul de daune morale, de la patru persoane cu care se afla în litigiu”.

Bărbatul a fost cercetat sub control judiciar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.